MacVision Erhverv

Få en favorabel serviceaftale med MacVision – og slip for bøvlet med at finde en reparatør, når du har brug for en. Du kan samle alle dine reparationer ét sted, hvor du er garanteret den samme og sikre service. Vi reparerer dine Apple produkter og Samsung smartphones fra dag til dag – og med garanti.

 • Uddannede teknikere
  Kompetente og erfarne medarbejdere sikrer reparation af et hvilket som helst Apple produkt, men også Samsung smartphones.
 • 12 måneders garanti
  Som erhvervskunde er du sikret 12 måneders garanti på alle reparationer foretaget på vores værksted af vores uddannede teknikere.
 • ESD sikret værksted
  Som autoriseret værksted, er det en selvfølge at vores værksted har alle de rigtige faciliteter, som ESD gulve, borde, stole papirkurve osv.
 • Gratis lånetelefon
  For at mindske dine gener og minimere din nedetid tilbyder vi en gratis lånetelefon, mens din egen telefon bliver repareret på vores værksted.
 • Op til 20 % rabat på reparationer
  Med en erhvervsaftale hos MacVision får du op til 20 % rabat på reparationer af dine Apple produkter og Samsung smartphones.
iPhone X iPhone X iPad iPhone X iPhone X
Offentlige erhvervsaftaler
Vi har erhvervsaftaler med flere offentlige organisationer, og vi sender selvfølgelig e-fakturaer, der er kompatible med økonomisystemerne i det offentlige.
Ansøg om aftale