MacVision blev grundlagt i Holte i 2011

I MacVision har vi altid lagt ære i at have tilfredse kunder, udført reparationer til tiden samt et serviceniveau der er helt i top.

Om MacVision

MacVision blev grundlagt i Holte i 2011 og har specialiseret sig i reparationer af iPhones, iPads og computere lige siden. I MacVision har vi altid lagt ære i at have tilfredse kunder, udført reparationer til tiden samt et serviceniveau der er helt i top.

Vores reparatører er daglige brugere af Apple-produkter og har mange års teknisk erfaring med IT, og er alle bevidste om at kundernes tillid er MacVisions vigtigste ressource. I MacVision ved vi hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne aflevere deres enheder i trygge hænder, og vi går aldrig på kompromis – hverken med service, reservedele eller teknisk kunnen.

Vi bruger Apple-reservedele til at udføre reparationer på Apple enheder. På den måde sikrer vi at din iPhone efter reparation, fungerer ligesom da du tog den ud af æsken første gang.

Du kan spare tid og springe køen over ved at booke din reparation online. Du er blot få klik fra at kunne aflevere din enhed til reparation. Vælg enhed ovenfor, og indlever din enhed på Københavnsvej 74 i Holte.